Jag vill hjälpa!

Steg nummer ett är att ta hand om dig!

Skydda dig själv och din omgivning genom att följa direktiv för att bekämpa spridningen och belastningen på vård och omsorg.


Vi på Sjukvårdshjälpen tar gärna tacksamt emot skyddsmaterial, tester och annat som vi kan använda för att bistå med till hjälp till vård och omsorg där riskgrupper är involverade eller där smittorisken är hög. Vi tar även gärna emot hjälp med arbete eller pengadonationer för att köpa in material.

 

Vill du skicka material till oss?

Märk upp tydligt vad det är du skickar och vilka krav ditt material kan exempelvis tänkas uppfylla. Exempelvis om materialet är CE-märkt, vilket material det är gjort utav eller hur det har tillverkats. Kontakta oss gärna via mail innan du postar så att vi vet vad som är på väg in. Då kan vi lättare effektivisera mot en vårdgivare.


Adress:
Att: Ann Du, Sjukvårdshjälpen
Medicinska Föreningen
Nobels Väg 10
171 65 Solna

Vill du hjälpa till med att donera pengar?

 Då kan du göra det genom Plusgiro – skriv alltid UKRAINE i ämnesraden. 

 

Plusgiro: 57001-0

 


Sjukvårdshjälpen är en ideell grupp med vanliga personer som nätverkar för att bistå med hjälp.

Här hittar du redovisning där de fyra sista siffrorna i ditt mobilnummer (vid Swish) används för att identifiera din överföring.

Pengar som vi får in går oavkortat till inköp av utrustning, eller vid omkostnader för att leverera till en vårdgivare i nöd.

Vi tar inga avgifter för vår tid, eller administration kring detta.

 

Vill du hjälpa till med arbete eller som stöd i arbete?

Har du en idé om hur du vill och kan hjälpa till? Hör av dig!

Du kan även gå med i Sjukvårdshjälpen på Facebook där vi diskuterar och ibland kan agera på möjliga lösningar på aktuella utmaningar som vi vet att sjukvården möter.


Tillsammans är vi starka!